Baltika 0 fles

€ 1,14
Levertijd: 2 dag(en)

Beschrijving

De productie van het Baltika 0-bier begon in 2001 en Baltika Breweries werd het eerste Russische bedrijf dat alcoholvrij bier produceerde. De apparatuur van Baltika Breweries maakt het mogelijk om de meest geavanceerde manier te gebruiken om alcoholvrij bier te maken.

De Baltika №0 is alcoholvrij bier gemaakt met behulp van de dialysetechnologie*** van een zorgvuldige verwijdering van alcohol uit het afgewerkte bier in plaats van de technologie van geschorste gisting. Het is deze methode die het mogelijk maakt om alcoholvrij bier te maken met dezelfde smaak als alcoholhoudend bier. Er wordt gebruik gemaakt van de klassieke receptuur en hoogwaardige grondstoffen. De Baltika #0 heeft de traditionele smaak en geur van licht bier met zoete tinten.

Alcoholvrij bier bevat alle essentiële vitamines В, A en E en meer dan 30 minerale stoffen en micro-elementen. De energiewaarde is ongeveer twee keer zo laag als die van gewoon bier dat 43,4 kcal per 100 g bevat.

Zoals geconcludeerd door het Ministerie van Gezondheidszorg van de Russische Federatie "heeft het Baltika #0 alcoholvrije bier geen invloed op de menselijke psychomotorische vermogens, kan het worden aanbevolen bij het besturen van lucht-, motor- en autotransport, zowel aan mensen met gevaarlijke beroepen als aan ouderen" .

Momenteel is de Baltika 0 het populairste alcoholvrije bier in Rusland. Volgens Business Analytica Agency bedroeg het aandeel van dit merk in het alcoholvrije biersegment in 2008 ongeveer 60%.

De Baltika 0 wordt geëxporteerd naar meer dan 30 landen van de wereld, grootste importeurs zij de VS, Japan, Duitsland, Nederland en Ierland.

Dit merk is herhaaldelijk uitgeroepen tot het beste alcoholvrije bier op Russische en internationale professionele wedstrijden. In 2006 ontving de Baltika #0 een meest prestigieuze prijs: een zilveren medaille in de categorie Alcohol-Free Beer op de International Tasting Contest van de Brewers' Association — de World Beer Cup 2006. In 2008 werd dit merk bekroond met een bronzen medaille in de Low Alcohol Packaged-categorie bij de Australian International Beer Awards-wedstrijd en de Platinum Osiris in de Best Alcohol-Free Beer-categorie van de professionele Osiris-wedstrijd op het X Big Moscow Beer Festival. Bovendien werd dit merk uitgeroepen tot beste door de resultaten van de proeverijen van mensen op het bierfestival in Moskou.0,47 liter fles
Voedingswaarde per 100 g bier:
Calorieën35 kcal

Koolhydraten niet meer dan 6,0 g
Ingrediënten: Gezuiverd drinkwater, bleke gerstemout, moutextract, brouwgerst, hopproducten.


Importeur voor Nederland en België: Dijso